Κ

Κυστική ίνωση

Small_cysticfibrosis
Η κυστική ίνωση είναι μια γενετική κατάσταση κατά την οποία οι πνεύμονες και το πεπτικό σύστημα φράζουν από παχιά κολλώδη βλέννα.

Διαβάστε περισσότερα

Κρυολόγημα

Small_kriologima
Ένα κρυολόγημα είναι μια ήπια ιογενής λοίμωξη της μύτης, του λάρυγγα και των ανώτερων αεραγωγών. Μπορεί να προκαλέσει βούλωμα της μύτης, που ακολουθείται από ρινική καταρροή, φτέρνισμα, πονόλαιμο και βήχα.

Διαβάστε περισσότερα

Κράμπες

Small_leg-cramps
Οι κράμπες στα πόδια είναι μια συνήθης πάθηση, κατά την οποία οι μύες στο πόδι σας ξαφνικά σφίγγουν, με αποτέλεσμα τον έντονο πόνο. Συνήθως συμβαίνει στους μύες της γάμπας, παρόλο που μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του ποδιού σας , όπως οι πατούσες...

Διαβάστε περισσότερα

Κατάθλιψη

Small_depression
Η κατάθλιψη είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ψυχολογική κατάπτωση, η οποία διαρκεί για λίγες μέρες. Όλοι περνάμε διαστήματα που αισθανόμαστε τη διάθεσή μας να είναι «πεσμένη», αλλά όταν είστε σε κατάθλιψη, αισθάνεστε επίμονη και βαθιά θλίψη για...

Διαβάστε περισσότερα

Καρκίνος

Small_cancer
Ο καρκίνος είναι μια πάθηση όπου τα κύτταρα σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, αναπτύσσονται και αναπαράγονται ανεξέλεγκτα. Τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να εισβάλουν και να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων.

Διαβάστε περισσότερα

Καρδιακή προσβολή

Small_heart-attack
Μια καρδιακή προσβολή είναι μια κατάσταση στην οποία η παροχή του αίματος προς την καρδιά ξαφνικά σταματά, συνήθως από έναν θρόμβο αίματος. Η έλλειψη αίματος προς την καρδιά μπορεί να βλάψει σοβαρά τον καρδιακό μυ.

Διαβάστε περισσότερα

Καρδιακή ανεπάρκεια

Small_heart-failure
Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι μια σοβαρή πάθηση που προκαλείται όταν η καρδιά δεν μπορεί να στείλει αρκετό αίμα σε όλο το σώμα, με τη σωστή πίεση. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή ο καρδιακός μυς έχει γίνει πολύ αδύναμος ή δύσκαμπτος για να λειτουργήσει σωστά.

Διαβάστε περισσότερα

Κάπνισμα

Small_smoking-costs
Καπνίζετε; Εάν ναι, κάντε έναν απολογισμό βάζοντας σε μια νοερή ζυγαριά τα οφέλη που έχετε από το τσιγάρο και από την άλλη τα οφέλη που θα έχετε εάν το κόψετε και ...αξιολογήστε το αποτέλεσμα!

Διαβάστε περισσότερα

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα