ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Carousel_fb_post7

Σακχαρώδης διαβήτης , μια ύπουλη ασθένεια των ημερών μας

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια πάθηση κατά την οποία το σάκχαρο του αίματος βρίσκεται σε επίπεδα υψηλότερα από το κανονικό, μια κατάσταση που ονομάζεται αλλιώς και υπεργλυκαιμία.

Διαβάστε περισσότερα

Small_fb_post2
δημοσιεύθηκε 21/09/2021

Ολική επαναφορά μετά το Καλοκαίρι!

Το δέρμα έχει μνήμη και θυμάται πως του έχουμε συμπεριφερθεί…

δημοσιεύθηκε 04/08/2021

Η ασφάλεια του κουταβιού μέσα & έξω από το σπίτι

Η έλευση ενός σκύλου και ειδικά ενός κουταβιού στο σπίτι μας είναι μία πολύ μεγάλη και ευχάριστη αλλαγή! Και όταν λέω αλλαγή, εννοώ ότι θα πρέπει να προσαρμόσουμε το σπίτι, την καθημερινότητα και τις συνήθειές μας, με βάση τις ανάγκες του νέου μέλους.

δημοσιεύθηκε 28/07/2021

CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ)

To CLA έχεο ευεργετική δράση του στο σύνολο της υγείας, καθώς έχει αποδειχθεί πως μειώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και την αρτηριακή πίεση, ενώ βοηθάει και στην ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

δημοσιεύθηκε 09/07/2021

Κατασκηνώσεις… εμπειρίες για μια ζωή!

Η Κατασκήνωση είναι για μας μια πρόταση ζωής που αφορά στα παιδιά, στο κοινωνικό σύνολο, σ’ εμάς τους ίδιους.

δημοσιεύθηκε 02/05/2021

Στοματική υγιεινή του σκύλου

Τα ζώα συντροφιάς από πολύ νεαρή ηλικία εμφανίζουν τα πρώτα τους δοντάκια, τα οποία ονομάζονται νεογιλά. Τα νεογιλά αντικαθίστανται από τα μόνιμα κατά την ενηλικίωση του ζώου. Οι ενήλικοι σκύλοι έχουν 42 δόντια και οι περισσότερες ενήλικες γάτες έχουν 30. Όπως και στον άνθρωπο, έτσι και στα κατοικίδια, είναι απαραίτητο τα μόνιμα δόντια να περιποιούνται τακτικά και σχολαστικά, ώστε να διατηρούνται γερά και δυνατά.

δημοσιεύθηκε 13/04/2021

Η Βία κατά των Γυναικών

Λόγω του εγκλεισμού των τελευταίων μηνών, η ενδοοικογενειακή βία δυστυχώς έχει αυξηθεί. Ο αντίκτυπος στις γυναίκες που έχουν υποστεί κάθε μορφή βίας, ενδοοικογενειακή, σεξουαλική, εργασιακή, είναι τεράστιος και οι επιπτώσεις, ακόμη μεγαλύτερες σε πολλούς τομείς της ζωής τους.

Small_fb_post4
δημοσιεύθηκε 04/01/2021

Διατροφική αντιμετώπιση της κοιλιοκάκης.

Η κοιλιοκάκη (celiac disease ή non tropical sprue) αποτελεί ένα από τα τουλάχιστον 80 καταγεγραμμένα αυτοάνοσα νοσήματα, που εντοπίζονται στους ανθρώπους και επομένως συνδέεται στενά με την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος.

δημοσιεύθηκε 23/12/2020

Τα κατοικίδια πρέπει να γίνονται Δώρα Χριστουγέννων ; Ναι ή Όχι ?

«Το μεγαλείο ενός έθνους και η πρόοδος στις ηθικές αξίες κρίνεται από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα», ανέφερε ο Μαχάτμα Γκάντι

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα