ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ
Thumb-no-pic-large

CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ)

To CLA έχεο ευεργετική δράση του στο σύνολο της υγείας, καθώς έχει αποδειχθεί πως μειώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και την αρτηριακή πίεση, ενώ βοηθάει και στην ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

δημοσιεύθηκε 21/07/2021

Γίνε Vegan για 1 εβδομάδα!

Είναι δύσκολο να γίνω vegan;" με ρωτάνε συχνά. Η απάντηση μου είναι "Είναι το πιο εύκολο στον κόσμο". Εντάξει, ίσως να υπάρχουν και πιο εύκολα όμως το να γίνεις vegan, ακόμα και για μια εβδομάδα, θα βοηθήσει εσένα, τα ζώα, που κανονικά θα έτρωγες και το περιβάλλον.

δημοσιεύθηκε 15/07/2021

Ηλεκτρολύτες

H διαταραχή της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας στο σώμα έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση αφυδάτωσης, η οποία μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές στον οργανισμό.

δημοσιεύθηκε 01/07/2021

Αντηλιακή Προστασία, το Α και το Ω για ξέγνοιαστες διακοπές

Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D όπου το 90% αυτής παράγεται στο δέρμα. Η έλλειψή της Βιταμίνης D έχει συνδεθεί μετά από πειραματικές και επιδημιολογικές μελέτες με μεγάλη ποικιλία νοσημάτων των οστών...

δημοσιεύθηκε 20/05/2021

Βιταμίνη Κ

Η βιταμίνη Κ2 είναι γνωστή και ως μενακινόνη και συντίθεται κυρίως από τα φιλικά εντερικά βακτήρια, ενώ συναντάται και σε μικρές ποσότητες σε ζωικά προϊόντα ή προϊόντα ζύμωσης.

δημοσιεύθηκε 18/05/2021

Βιταμίνη Α

Αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για τον οργανισμό εξαιτίας της πανίσχυρης αντιοξειδωτικής της δράσης, που παρέχει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

δημοσιεύθηκε 07/05/2021

Μεσογειακή Αναιμία

Τα θαλασσαιμικά σύνδρομα αποτελούν μία ετερογενή ομάδα κληρονομικών νοσημάτων, που οφείλονται σε γονιδιακές βλάβες των πεπτιδικών αλυσίδων α και β της αιμοσφαιρίνης, που οδηγούν στην ελάττωση ή και αναστολή της παραγωγής μίας ή περισσότερων από αυτές. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια που παράγονται είναι «ελαττωματικά» και καταστρέφονται εύκολα, ενώ ο μυελός των οστών δεν μπορεί να τα αναπληρώσει.

δημοσιεύθηκε 07/05/2021

Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης - 30DayChallenge

Ο όρος αποτοξίνωση λανθασμένα έχει συσχετιστεί αποκλειστικά με την διατροφή. Οι τοξίνες βομβαρδίζουν τον οργανισμό μας καθημερινά και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την διατροφή του κάθε ατόμου. Σχετίζονται με πολλούς παράγοντες ...

δημοσιεύθηκε 06/04/2021

Τα Ναι και τα Όχι της Αποτοξίνωσης

Μια αποτοξίνωση ή πιο σωστά μια «διατροφική αποτοξίνωση» περιλαμβάνει το χρονικό διάστημα που επιτρέπει την αποτοξίνωση του σώματος και τις διαδικασίες εξάλειψης των τοξικών ουσιών, δίνοντας την ευκαιρία στο σώμα να αποκαταστήσει τη βέλτιστη λειτουργία του.

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα