ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Featured_shutterstock_140665378

ΥΛΙΚΑ ( 4 άτομα )  | 

Θερμίδες: 282 Kcal

  • 2 φλυτζάνια γαρίδες
  • 4 κουταλιές καβουρόψιχα κονσέρβας
  • 1 φλυτζάνι ανάμικτα λαχανικά
  • 1 κλωνάρι σέλινο
  • 1 μικρό μαρούλι
  • 1 φλυτζάνι μανιτάρια
  • 1 ματσάκι άνηθος
  • 2 κουταλιές μηλόξιδο
  • 4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4 ελιές Αμφίσσης
  • 4 κουταλιές καλαμπόκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε τις γαρίδες για δέκα λεπτά και τις καθαρίζετε’

Βράζετε ακολούθως τα ανάμικτα λαχανικά για πέντε λεπτά και τα σουρώνετε. Ψιλοκόβετε το σέλινο, τον άνηθο και το μαρούλι.

Κόβετε σε φετάκια τα μανιτάρια και πολτοποιέτε το σκόρδο.

Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά σε σαλατιέρα και σερβίρετε.

Περισσότερα άρθρα στην ενότητα Υγιεινή Διατροφή

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Φθινόπωρο. Τι σημαίνει για εσάς;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα