ΟΜΟΡΦΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Featured_makeup

Το φθινόπωρο απαιτεί χρώματα διάφανα, βλέμμα φωτεινό και μάγουλα σαν τα ροδοπέταλα. Γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε το ανάλογο μακιγιάζ για να μην περνάτε απαρατήρητες...

1. Το απαραίτητο φον ντε τεν

Διαλέξτε ένα με ελαφριά σύνθεση για να κρατάει πολύ. Το φον ντε τεν, παρόλο που δεν έχει αντιηλιακά φίλτρα, είναιιδανικόγια όσες έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα.

2. Αντισέρν για να σβήνει τις ρυτίδες
Το αντισέρν μη το χρησιμοποιείτε μόνο για να κρύβει τους μαύρουςκύκλους κάτω από τα μάτια σας, αλλά και για να σβήνει απαλά και τις ρυτίδες που σκληραίνουν το πρόσωπο(π.χ. αυτές που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στις γωνίες του στόματος). 

Ο τρόπος που θα το χρησιμοποιήσετε για να σβήσετετις ρυτίδες είναι ο ίδιος όπως και για τους μαύρους κύκλους: βάλτε λίγο από το προϊόν και απλώστε το με τις άκρες των δακτύλων σας για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Τελειώνοντας, χρησιμοποιήστεμια διάφανη πούδρα για να στερεώσετε το φον ντε τεν και το αντισέρν. 

3. Ανοιχτόχρωμες σκιές για τα μάτια
Αρχίστε το μακιγιάζ των ματιών σας απλώνοντας ελάχιστη πούδρα στα βλέφαραγια ομοιόμορφο χρώμα. Μετά μακιγιάρετε με ένα πινέλο για τέλειο αποτέλεσμα. Οι ανοιχτόχρωμεςσκιές (ανοιχτό μπλε, μπεζ, γκρι) αναδεικνύουν το χρώμα της κόρης των ματιών, χωρίς να βαραίνουν το μάτι.

4. Μάσκαρα για ωραίες βλεφαρίδες

Μαύρη ή καφέ, η μάσκαρα είναι ό, τι το καλύτερο για ωραίεςβλεφαρίδες. Προσέχετε όμως τα περίεργα χρώματα ( μπλε ελεκτρίκ, πράσινο ανοιχτό, κ.ά.) γιατί είναι τόσο έντονο το αποτέλεσμάτους, που το φυσικό χρώμα των ματιών φαίνεται χλωμό συγκριτικά και φυσικά δεν είναι αυτός ο στόχος σας… Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα μάτια είναι αυτά που αναδεικνύουν τη μάσκαρα.

5. Ροδαλά μάγουλα
Τώρα που οι περισσότερες θα έχετε χάσει το καλοκαιρινό σας μαύρισμα, ίσως να φαίνεστεκάπως χλωμές. Πρέπει λοιπόν να προσπαθείτε να δημιουργείτε αντίθεση με το μακιγιάζ σας. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε το ρουζ, που αναδεικνύει τα μήλα. Διαλέξτε ένα χρώμα σε αποχρώσεις του ροδάκινου ή καφέ-ροζ που συνδυάζονταιχωρίς προβλήματα με όλα τα κραγιόν. Τέλος, να θυμάστε ότι μπορείτε επίσης να βάζετε μερικές διακριτικές πινελιές στην άκρη του πηγουνιού και στο κέντρο του μετώπου, για να τονίζετε το πρόσωπό σας

Πηγή: BeLIFE.gr

Περισσότερα άρθρα στην ενότητα Ομορφιά & Διατροφή

Σχετικά Άρθρα

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα