ΕΥ ΖΗΝ
Carousel_fb_post14

Γυμναστική …και για αυξημένη λίμπιντο!

Οι στόχοι που μπορεί να βάλει κάποιος όσον αφορά στην υγεία του είναι πολλοί. Κάποιος μπορεί να θέλει να χάσει βάρος, άλλος να αυξήσει την ενέργειά του, άλλος να έχει μυαλό «ξυράφι» και άλλος να έχει μια ανεβασμένη λίμπιντο.

Διαβάστε περισσότερα

Small_fb_post8
δημοσιεύθηκε 24/09/2021

Η απεριόριστη δύναμη της Ευγνωμοσύνης

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι με το να είσαι αισιόδοξος και με το να επικεντρώνεσαι σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη, μειώνεται αισθητά και μετρήσιμα το στρες.

Small_fb_post7
δημοσιεύθηκε 24/09/2021

Σακχαρώδης διαβήτης , μια ύπουλη ασθένεια των ημερών μας

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια πάθηση κατά την οποία το σάκχαρο του αίματος βρίσκεται σε επίπεδα υψηλότερα από το κανονικό, μια κατάσταση που ονομάζεται αλλιώς και υπεργλυκαιμία.

Small_fb_post9
δημοσιεύθηκε 28/07/2021

CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ)

To CLA έχεο ευεργετική δράση του στο σύνολο της υγείας, καθώς έχει αποδειχθεί πως μειώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και την αρτηριακή πίεση, ενώ βοηθάει και στην ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Small_socialvegan
δημοσιεύθηκε 21/07/2021

Γίνε Vegan για 1 εβδομάδα!

Είναι δύσκολο να γίνω vegan;" με ρωτάνε συχνά. Η απάντηση μου είναι "Είναι το πιο εύκολο στον κόσμο". Εντάξει, ίσως να υπάρχουν και πιο εύκολα όμως το να γίνεις vegan, ακόμα και για μια εβδομάδα, θα βοηθήσει εσένα, τα ζώα, που κανονικά θα έτρωγες και το περιβάλλον.

Small_fb_post14
δημοσιεύθηκε 16/07/2021

Ασκήσεις στην Παραλία!

Αφού έχετε επιλέξει το μαγιό που θα φορέσετε φέτος, έχετε ενημερωθεί για το αντηλιακό που ταιριάζει στο δέρμα σας, το μόνο που σας μένει είναι μια αναλυτική λίστα με τις must-try ασκήσεις που θα σας κρατήσουν σε φόρμα.

Small_fb_post8
δημοσιεύθηκε 18/05/2021

Βιταμίνη Α

Αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για τον οργανισμό εξαιτίας της πανίσχυρης αντιοξειδωτικής της δράσης, που παρέχει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Small_fb_post13
δημοσιεύθηκε 27/04/2021

Προετοιμασία για το Καλοκαίρι! Διατροφή & Άσκηση

H αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι και τις εξορμήσεις στις παραλίες έχει αρχίσει. Ονειρευόμαστε ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα; Μπορούμε να το πετύχουμε; Βεβαίως και μπορούμε και χωρίς μάλιστα να καταφεύγουμε σε εξαντλητικές και αδιάκοπες δίαιτες και χωρίς να έχουμε την δυνατότητα εξασκηθούμε σε γυμναστήρια, λόγω του συνεχούς lockdown στους κλειστούς χώρους εκγύμνασης. Τι χρειαζόμαστε; Πρόγραμμα και συνέπεια.

Small_fb_post7
δημοσιεύθηκε 06/04/2021

Τα Ναι και τα Όχι της Αποτοξίνωσης

Μια αποτοξίνωση ή πιο σωστά μια «διατροφική αποτοξίνωση» περιλαμβάνει το χρονικό διάστημα που επιτρέπει την αποτοξίνωση του σώματος και τις διαδικασίες εξάλειψης των τοξικών ουσιών, δίνοντας την ευκαιρία στο σώμα να αποκαταστήσει τη βέλτιστη λειτουργία του.

Small_fb_post2
δημοσιεύθηκε 26/03/2021

Απώλεια Βάρους -Κυτταρίτιδα- Σύσφιξη

Η κυτταρίτιδα απασχολεί γυναίκες κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο σώματος. Εμφανίζεται όταν οι υποκείμενες εναποθέσεις λίπους αρχίζουν να ωθούνται μέσω των ινών του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα καθώς και από κακή ροή της λέμφου.

Small_fb_post5
δημοσιεύθηκε 18/03/2021

Πώς να κάνεις ανακύκλωση ΣΩΣΤΑ

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε κάνει άλματα όσον αφορά στην ανακύκλωση! Όμως, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ποιοι είναι οι κανόνες της αποτελεσματικής ανακύκλωσης για να μπορέσουμε να συμβάλουμε προσωπικά .....

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα