ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΥΓΕΙΑ
Carousel_fb_post14

Γυμναστική …και για αυξημένη λίμπιντο!

Οι στόχοι που μπορεί να βάλει κάποιος όσον αφορά στην υγεία του είναι πολλοί. Κάποιος μπορεί να θέλει να χάσει βάρος, άλλος να αυξήσει την ενέργειά του, άλλος να έχει μυαλό «ξυράφι» και άλλος να έχει μια ανεβασμένη λίμπιντο.

Διαβάστε περισσότερα

δημοσιεύθηκε 28/07/2021

CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ)

To CLA έχεο ευεργετική δράση του στο σύνολο της υγείας, καθώς έχει αποδειχθεί πως μειώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και την αρτηριακή πίεση, ενώ βοηθάει και στην ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

δημοσιεύθηκε 15/07/2021

Ηλεκτρολύτες

H διαταραχή της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας στο σώμα έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση αφυδάτωσης, η οποία μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές στον οργανισμό.

δημοσιεύθηκε 20/05/2021

Βιταμίνη Κ

Η βιταμίνη Κ2 είναι γνωστή και ως μενακινόνη και συντίθεται κυρίως από τα φιλικά εντερικά βακτήρια, ενώ συναντάται και σε μικρές ποσότητες σε ζωικά προϊόντα ή προϊόντα ζύμωσης.

δημοσιεύθηκε 18/05/2021

Βιταμίνη Α

Αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για τον οργανισμό εξαιτίας της πανίσχυρης αντιοξειδωτικής της δράσης, που παρέχει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

δημοσιεύθηκε 07/05/2021

Μεσογειακή Αναιμία

Τα θαλασσαιμικά σύνδρομα αποτελούν μία ετερογενή ομάδα κληρονομικών νοσημάτων, που οφείλονται σε γονιδιακές βλάβες των πεπτιδικών αλυσίδων α και β της αιμοσφαιρίνης, που οδηγούν στην ελάττωση ή και αναστολή της παραγωγής μίας ή περισσότερων από αυτές. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια που παράγονται είναι «ελαττωματικά» και καταστρέφονται εύκολα, ενώ ο μυελός των οστών δεν μπορεί να τα αναπληρώσει.

Small_fb_post9
δημοσιεύθηκε 04/01/2021

Vitamin C VS Propolis

Vitamin C VS Propolis : Τι από τα δύο; Μα φυσικά και τα δύο!

Small_fb_post3
δημοσιεύθηκε 04/01/2021

ΧΑΠ + ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ - COPD), είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας της σύγχρονης εποχής. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος, πρέπει να πούμε πως πρόκειται για την τέταρτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ, ενώ προβλέπεται να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

Small__
δημοσιεύθηκε 25/11/2020

Λιπαρά Οξέα : Ο Προστατευτικός Μηχανισμός της Καρδιάς

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή του ανθρώπου πρέπει να περιλαμβάνει απαραίτητα ζωικά και φυτικά λίπη που προσφέρουν σημαντικές ποσότητες ενέργειας, αλλά και σημαντικές βιολογικές δράσεις για τον οργανισμό.

Small_posts_articles4
δημοσιεύθηκε 17/11/2020

Στοματική Υγεία, Κανόνες για ενήλικες και παιδιά

Η στοματική υγεία είναι θεμελιώδης και άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διατήρηση της γενικής υγείας και ευεξίας.

Small_posts_articles3
δημοσιεύθηκε 11/11/2020

Υγιής Οργανισμός για μικρούς & μεγάλους

Για να έχεις έναν υγιή οργανισμό πρέπει πρώτα να μάθεις να αξιολογείς την καθημερινότητα την δική σου και μετά των παιδιών σου, όχι μόνο όσον αφορά τις διατροφικές επιλογές αλλά και τις συμπεριφορές μέσα στην καθημερινότητα σου.

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα