ΜΑΛΛΙΑ
Featured_fb_post2

 

Θέλετε ένα ίδιο αποτέλεσμα;
Ακολουθήστε τα Βήματα που σας προτείνει η Makeup-Artist  Χατζόγλου Κατερίνα και εντυπωσιάστε στις Γιορτές !
Αναζητήστε το περιοδικό των Φαρμακείων Advance Pharmacies με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Θέλετε ένα ίδιο αποτέλεσμα; Ακολουθήστε τα Βήματα που σας προτείνει η Makeup-Artist  Χατζόγλου Κατερίνα και εντυπωσιάστε στις Γιορτές ! Αναζητήστε το περιοδικό των Φαρμακείων Advance Pharmacies με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

 

ΒΗΜΑ 1ο Ενυδατώνω πολύ καλά την επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο, άλλο τόσο και στην περιοχή των ματιών. Με τη βοήθεια ενός corrector καλύπτω τυχόν ατέλειες. 

ΒΗΜΑ 2ο Απλώνω  makeup στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας, concealer στα μάτια και πουδράρω καλά. 

ΒΗΜΑ 3ο Στο καπάκι του ματιού τοποθετώ μελιτζανί σκιά, τονίζω τη γωνία με πιο σκούρα σκιά συμβατή με τη μελιτζανί (μωβ ή καφέ). Με μία περλέ φωτεινή σκιά, φωτίζω τις εσωτερικές κόγχες και το κόκαλο κάτω από το φρύδι, και ολοκληρώνω με περίγραμμα eyeliner στην περιοχή των βλεφαρίδων.

ΒΗΜΑ 4ο Το συγκεκριμένο look έχει στόχο το έντονο βλέμμα, γι' αυτό και απαιτείται έμφαση στις βλεφαρίδες, οπότε και χρησιμοποιώ διπλή στρώση μάσκαρα. Επιπλέον, χτενίζω και καλοσχηματίζω τα φρύδια.

ΒΗΜΑ 5ο Με ειδικό πινέλο τοποθετώ ρούζ σε φυσική ροζ ή ροδακινί απόχρωση και ολοκληρώνω με περίγραμμα και κραγιόν στα χείλη.

Κείμενο & Φωτογραφικό Υλικό : Χατζόγλου Κατερίνα Makeup-Artist, FB:Katerina Chatzoglou Makeup-Artist, INSTAGRAM: @katerinas_makeup_art, Photo: Βασίλης Σταυροπουλος (Vassilios Stavropoulos)

Model: Alona

Περισσότερα άρθρα στην ενότητα Μαλλιά

Σχετικά Άρθρα

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα