ΤΟ SEX ΣΗΜΕΡΑ
Featured_keep-your-nose-out-of-my-business

Ένα νέο ρινικό σπρέι που περιέχει ωκυτοκίνη, τη λεγόμενη και «ορμόνη της στοργής», η οποία, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιείται στα μαιευτήρια για να επιταχυνθεί ο τοκετός, φαίνεται πως μπορεί να έχει και μία ακόμα, μάλλον απρόσμενη, χρήση: να βελτιώσει θεαματικά τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών, δρώντας σαν Βιάγκρα.

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, που έκαναν με επιτυχία τις σχετικές δοκιμές, παρουσίασαν τα ευρήματά τους και έκαναν λόγο για «δραματική βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία». Ενώ είναι γνωστό ότι η ωκυτοκίνη ωθεί τους ανθρώπους να αγκαλιάζονται και να δείχνουν στοργή μεταξύ τους, τώρα ανακαλύπτεται ότι έχει σεξουαλική επίδραση στους άνδρες και μάλιστα για αρκετό χρόνο.

Οι Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι παντρεμένοι άνδρες που έπαιρναν την ωκυτοκίνη μέσω του ρινικού σπρέι δύο φορές την ημέρα, γίνονταν όχι μόνο πιο ζεστοί με τους φίλους και συναδέλφους τους, αλλά επίσης σημείωναν αισθητή βελτίωση στο σεξουαλικό πεδίο. Οι παρατηρήσεις έδειξαν ότι η λίμπιντο των ανδρών από εξασθενημένη γινόταν πάλι ισχυρή, ενώ η διέγερσή τους από δύσκολη γινόταν ξανά εύκολη. Τη βελτίωση μπορούσε να επιβεβαιώσει και η σύζυγος, που ανέφερε ότι η συζυγική σεξουαλική ζωή γινόταν πλέον «πολύ ικανοποιητική».

Πηγές: www.pathfinder.gr

Περισσότερα άρθρα στην ενότητα Το sex σήμερα

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

«Το καλοκαίρι του Covid-19», πόσο φοβισμένοι είστε με την νέα πραγματικότητα;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα