ΥΓΙΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Featured_chicken

Υλικά :

  • 1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
  • 200γρ. Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 2 κ.γ. μουστάρδα
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση :

  • Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα κοτόπουλου.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με την μουστάρδα.
  • Βουτάτε τα φιλέτα στο μείγμα γιαουρτιού και από τις δύο πλευρές και στην συνέχεια στην φρυγανιά. 
  • Τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό ταψάκι και αν θέλετε προσθέτετε και λίγο ελαιόλαδο
  • Ψήνετε για 20΄ περίπου στους 200 βαθμούς.

 

Περισσότερα άρθρα στην ενότητα Υγιεινή Μαγειρική

Σχετικά Άρθρα

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ο Χειμώνας είναι μια όμορφη εποχή την οποία μπορούμε να απολαύσουμε αν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα μικροπροβλήματα της. Ποιο θεωρείτε εσείς το πιο σημαντικό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα