ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Carousel_fb_post14

Γυμναστική …και για αυξημένη λίμπιντο!

Οι στόχοι που μπορεί να βάλει κάποιος όσον αφορά στην υγεία του είναι πολλοί. Κάποιος μπορεί να θέλει να χάσει βάρος, άλλος να αυξήσει την ενέργειά του, άλλος να έχει μυαλό «ξυράφι» και άλλος να έχει μια ανεβασμένη λίμπιντο.

Διαβάστε περισσότερα

Small_fb_post8
δημοσιεύθηκε 24/09/2021

Η απεριόριστη δύναμη της Ευγνωμοσύνης

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι με το να είσαι αισιόδοξος και με το να επικεντρώνεσαι σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη, μειώνεται αισθητά και μετρήσιμα το στρες.

δημοσιεύθηκε 07/05/2021

Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης - 30DayChallenge

Ο όρος αποτοξίνωση λανθασμένα έχει συσχετιστεί αποκλειστικά με την διατροφή. Οι τοξίνες βομβαρδίζουν τον οργανισμό μας καθημερινά και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την διατροφή του κάθε ατόμου. Σχετίζονται με πολλούς παράγοντες ...

δημοσιεύθηκε 27/04/2021

Προετοιμασία για το Καλοκαίρι! Διατροφή & Άσκηση

H αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι και τις εξορμήσεις στις παραλίες έχει αρχίσει. Ονειρευόμαστε ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα; Μπορούμε να το πετύχουμε; Βεβαίως και μπορούμε και χωρίς μάλιστα να καταφεύγουμε σε εξαντλητικές και αδιάκοπες δίαιτες και χωρίς να έχουμε την δυνατότητα εξασκηθούμε σε γυμναστήρια, λόγω του συνεχούς lockdown στους κλειστούς χώρους εκγύμνασης. Τι χρειαζόμαστε; Πρόγραμμα και συνέπεια.

Small_fb_post13
δημοσιεύθηκε 04/01/2021

Τα οφέλη του Στίβου

Κάθε μέρα, χιλιάδες αθλητές του στίβου, σε ολόκληρο τον κόσμο, τρέχουν με όλες τους τις δυνάμεις, υπερπηδούν εμπόδια, αλλάζουν σκυτάλες, ρίχνουν τη σφαίρα ή το ακόντιό τους. Για να τα καταφέρουν, πρέπει πρώτα να τιθασέψουν την ψυχή και το σώμα τους . Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του στίβου.

Small_fb_post5
δημοσιεύθηκε 04/01/2021

Ελευθερώσου, δες τη Ζωή με νέα διάθεση

Υπάρχουν κάποια πράγματα που σε κρατούν δεμένο και δεν σε αφήνουν να ζήσεις όπως σου αξίζει! Δες τη ζωή με νέα διάθεση, με χιούμορ και φαντασία και ελευθερώσου!

Small_fb_post13
δημοσιεύθηκε 03/12/2020

Νους υγιής εν σώματι υγιεί… σε 10 λεπτά

Ένα ζωηρό περπάτημα, ένα ελαφρό τζόκινγκ, ο χορός, το αγαπημένο σας άθλημα ή απλά μερικά σετ ασκήσεων, δυναμώνουν το σώμα, βελτιώνουν την υγεία και κυρίως τη διάθεση μας. Πώς γίνονται αυτά όταν η άσκηση μπαίνει στη ζωή μας; Ο λόγος είναι οι ενδορφίνες.

Small_fb_post5
δημοσιεύθηκε 22/10/2020

Και γιατί να κάνω διαλογισμό;

«Γιατί να κάνω διαλογισμό ; Μήπως δεν μου φτάνουν όσα έχω στο κεφάλι μου;»

Small_fb_post12
δημοσιεύθηκε 24/03/2020

Αθλητές και Συμπληρώματα

Οι ενεργειακές ανάγκες κάθε αθλητή διαφέρουν από άθλημα σε άθλημα και εξαρτώνται από την απόδοση των προπονήσεων, η οποία επηρεάζεται από διάφορους φυσιολογικούς, ψυχολογικούς, βιοχημικούς και τέλος διατροφικούς παράγοντες. Η διατροφή του αθλητή πρέπει να....

Small_fb_post4
δημοσιεύθηκε 02/10/2019

Σκελετική Υγεία: Πρόληψη και προστασία

Η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την γη. Στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι πολύ υψηλά, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης ενημερώνει πως 1 στις 3 ΓΥΝ & 1 στους 5 ΑΝΔΡ πάσχουν από Οστεοπόρωση

Small_fb_post10
δημοσιεύθηκε 24/07/2019

Γυμνάζουμε τους κοιλιακούς μας

Οι κοιλιακοί μύες αποτελούν το σημαντικότερο μέρος του κορμού και ενεργοποιούνται σχεδόν σε κάθε μας κίνηση (περπάτημα, έγερση από την καρέκλα-κρεβάτι, σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης του κορμού, σκύψιμο κλπ).

Αναζήτηση Γιατρού

Πείτε μας τη γνώμη σας

Εσείς παίρνετε πρωινό;

Ajax-indicator

ή Δείτε τα αποτελέσματα