top of page

Τα ζώδια πάνε παραλία

Καίτη Φαρμάκη, www.anewlife.gr, www.dialogismos.gr

29 Ιουν 2022

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τον εαυτό σου σε μια παραλία να περνάς ένα συγκλονιστικό καλοκαίρι. Στο Vitalite θα μάθεις τι μπορείς να κάνεις για να είναι το καλοκαίρι σου καλύτερο ακόμα και τα διαστήματα που θα υπάρχει ένταση. Τα άστρα τα έχουν πει όλα...

Κριός

Το καλοκαίρι του 2022 είναι τόσο ξεχωριστό για εσένα! Ο Δίας είναι στο δικό σου ζώδιο και σου φέρνει την τύχη που χρειάζεσαι για όλα όσα θέλεις να κάνεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στη δράση και να μην αφεθείς στην τεμπελιά ούτε λεπτό. Με τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη, στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 4 Ιουλίου έχεις περισσότερη ενέργεια, ορμή αλλά και ένταση. Οπότε, διάλεξε τι θα κάνεις: Έρωτα ή Πόλεμο;
Από τις 11 Αυγούστου η Αφροδίτη στον Λέοντα σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη γοητεία. Μα πού θα φτάσεις;


Ταύρος

Ο Ουρανός στο δικό σου ζώδιο έχει τον τρόπο να αναστατώνει τη ζωή και τον προγραμματισμό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Μαΐου. Στις 5 Ιουλίου έρχεται ορμητικός ο Άρης στο δικό σου ζώδιο κι αυτό θα σε κάνει να ξεβολευτείς και να ξεχάσεις ξεκούραση, ξάπλα και ηρεμία. Ευτυχώς, η γλυκιά ενέργεια του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα αντισταθμίσει όλη αυτή την αναστάτωση και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις και κάποια χαλαρότητα. Αρκετή προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου. Όσο λιγότερο αντιδράς εκείνο το διάστημα, τόσο καλύτερα!

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής τον Μάιο σε ταλαιπώρησε αρκετά. Όμως, έρχεται το καλοκαίρι για να σε αποζημιώσει για τα μπερδέματα και την κούραση. Τον Ιούνιο με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο είναι σαν να βάζεις γκολ από τα αποδυτήρια κάθε φορά που επικοινωνείς. Επιπλέον, με την Αφροδίτη να έρχεται στο δικό σου επικοινωνιακό και παιχνιδιάρικο ζώδιο από τις 23 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουλίου θα έχεις την εύνοια που θέλεις σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Απόλαυσέ το και εκμεταλλεύσου το γιατί το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, ξεκινάει μια περίοδος με μεγαλύτερη ένταση.

Καρκίνος

Το καλοκαίρι το αγαπάς και σε αγαπάει. Το καλό είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχεις αρκετές εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες για νέες σχέσεις, συνεργασίες και εμπειρίες. Ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σου ζώδιο στις 21 Ιουνίου και εκεί ξεκινάει το πάρτι. Φρόντισε και αγάπησε τον εαυτό σου όπως φροντίζεις και αγαπάς και τους άλλους. Θα σε βοηθήσει και το σύμπαν σε αυτή την... αυτοαγάπη! Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου έχουν εύνοια από τις 18 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου. Εντωμεταξύ, με τη Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου στο δικό σου ζώδιο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή που θα δείξει λίγους μήνες αργότερα τα αποτελέσματα της. Μη χάσεις την ευκαιρία.

Λέων

Το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη σου εποχή γιατί είναι η εποχή που μπορείς να νιώσεις τη χαρά της ζωής. Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι καλό για εσένα αν και θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά θέματα. Η Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου θα φέρει αρκετές εντάσεις και ανατροπές, οπότε φρόντισε να έχεις ψυχραιμία ενώ ο Άρης στον Ταύρο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φέρνει αρκετές εξελίξεις αλλά και συγκρούσεις στα επαγγελματικά σου. Τα καλά νέα είναι το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο όπως και η παρουσία του Δία στον Κριό. Όλα μαζί θα φέρνουν λύσεις όταν τις χρειάζεσαι.

Παρθένος

Τα γενέθλια σου ξεκινούν στις 23 Αυγούστου ενώ η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στις 27 Αυγούστου θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα αποδώσει. Πιθανώς όλο τον Ιούλιο με τον Ερμή στον Καρκίνο, δηλαδή στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, να έχεις μυστικές συζητήσεις, επαφές ή και σκέψεις για κάτι που θέλεις να κάνεις. Τον Αύγουστο θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο και ξεκινώντας τα γενέθλια σου θα είσαι έτοιμος για δράση. Ο Αύγουστος είναι καλός μήνας για βουτιές αλλά και για συζητήσεις.

Ζυγός

Θα είναι ένα ωραίο καλοκαίρι για εσένα χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τους πλανήτες. 23 Ιουνίου με 17 Ιουλίου είναι το καλύτερο διάστημα για να χαρείς, για να κάνεις ταξίδια και να ανακαλύψεις το παιχνίδι στο φλερτ. Από 18 Ιουλίου έως και 10 Αυγούστου σίγουρα θα κάνεις κάποιες υπερβολές σε έξοδα, δώρα αλλά και στο φαγητό καθώς θα ανοίξει η όρεξη σου για γλυκά, ενώ από 12 Αυγούστου θα έχεις μια μεγάλη ανάγκη να σε περιποιηθούν και να σε προσέξουν. Enjoy, λοιπόν!

Σκορπιός

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, δεν νιώθεις ότι η ζωή είναι ένα ποταμάκι που ρέει ήρεμα και χωρίς εμπόδια. Στην καρδιά του καλοκαιριού θα σε απασχολήσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου ενώ χρειάζεται να δείξεις αρκετή προσοχή σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου κοντά στις 12 Αυγούστου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν θα περάσει απαρατήρητη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 11 Νοεμβρίου. Όλο το καλοκαίρι θα υπάρχουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το καλό είναι ότι με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα παίρνεις και ανάσα και εύνοια. Οι εκλείψεις του φθινοπώρου γίνονται στο κεφαλάκι σου και οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.

Τοξότης

"Αυτό το καλοκαίρι θέλω πραγματικά να περάσω καλά", σκέφτεσαι και το πιο πιθανό είναι η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα. Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού γίνεται στο δικό σου ζώδιο στις 14 Ιουνίου και αυτό θα σου φέρει το πάθος και την ενέργεια που θέλεις. Το καλύτερο διάστημα για εσένα και τις σχέσεις σου είναι 23 Ιουνίου με 17 Ιουλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Με τον Δία ανάδρομο από το τέλος Ιουλίου θα δεις κάποιες καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου αλλά μικρό το κακό. Έτσι δεν είναι;

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο είναι σαν έχεις ανέβει ένα βουνό αλλά και να έχεις γίνει πιο δυνατός από ποτέ. Το καλοκαίρι θα είναι μια χαρά χωρίς πολλές εντάσεις, εκτός κι αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου θα φέρει μια νέα πνοή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ενώ, η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο στις 14 Ιουλίου, θα σου δείξει πώς το πάθος μπορεί να σε ξυπνήσει και να βγάλει το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις και τα καθημερινά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο 18 Ιουλίου με 10 Αυγούστου, φέρνει αρκετή εύνοια στις σχέσεις και στον γάμο σου.

Υδροχόος

Ναι, ο κόσμος χαίρεται το καλοκαίρι και το ίδιο θα κάνεις κι εσύ αν μείνεις σταθερός και επικεντρωμένος στον στόχο σου. Βλέπεις ο Κρόνος, που πάντα ανταμείβει στο τέλος, θέλει αφοσίωση, σοβαρότητα και πρόγραμμα ακόμα και το καλοκαίρι. Το βασικό αστρολογικό γεγονός, που χρειάζεται προσοχή από όλα τα ζώδια και ειδικότερα από εσένα, είναι η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο στις 12 Αυγούστου. Θέλει αρκετή προσοχή εκείνο το διάστημα αλλά και ψυχραιμία.
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου θα σου δώσει την ευκαιρία για μια ωραία νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Τον Αύγουστο θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τη σχέση σου και να τη χαρείς.

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο να επηρεάζει τους γεννημένους κοντά στις 13 Μαρτίου, η θάλασσα και τα ταξίδια θα είναι αυτά που έχουν εύνοια και που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη χαρά. Το καλοκαίρι θα είναι καλό για εσένα με κάποιες εντάσεις κοντά στην Πανσέληνο στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου. Εντωμεταξύ, ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου θα κάνει το ταίρι σου έτοιμο για καβγά αλλά και για έρωτα. Το ευνοϊκότερο διάστημα για εσένα θα είναι όσο θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Καρκίνο. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, 18 Ιουλίου - 10 Αυγούστου, θα νιώθεις τα πράγματα θα έρχονται κάπως πιο εύκολα.

bottom of page